VINKA Živná sůl 1,6 g
Detailní popis produktu
Živná sůl pro vinné kvasinky je komplexní činidlo na maximální stimulaci růstu a rozmnožování kvasinek v moštu. Svým složením aktivuje fermentační proces - nastartování kvašení. V případě nesprávně nastartovaného kvašení ho dokáže nasměrovat správným směrem.
Účinná látka: fosforečnan amonný, dusičnan draselný
Dávkování: 1,6 g soli stačí na prokvašení 10-ti l 
Balení: 1,6 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ostatní | 
|---|---|
| EAN: | 8594003170683 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        3,5
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                2 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
